Infobip Shift 2022.

Infobip Shift 2022.

Vrh svjetske tech zajednice vraća se u Hrvatsku: Infobip Shift obilježit će nikad bogatiji program i spektakularna produkcija

Infobip Shift, najveća developerska konferencija u jugoistočnoj Europi, održat će se 19. i 20. rujna u zadarskom ŠC Višnjiku.

Jedanaesto izdanje prepoznatljive developerske konferencije donijet će svim posjetiteljima još višu produkcijsku razinu i najbogatiji program dosad.

Inovativni hrvatski i međunarodni startupi predstavit će se na pozornici Startup Tribe.
O kriptovalutama, blockchainu, NFT-ovima, fintechu i drugim aktualnim tech temama raspravljat će se u Web3 dvorani. U posebnoj Expo dvorani smjestit će se štandovi kompanija iz cijelog svijeta koje će se predstaviti potencijalnim poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Ivan Burazin, član Uprave Infobipa i začetnik konferencije, najavljuje:

11. Infobip Shift bit će veći i sadržajniji nego ikada prije te vjerujem kako će se još jednom potvrditi kao središnje mjesto okupljanja svjetske developerske scene u jugoistočnoj Europi.

Uz program, na višu razinu smo podigli i kvalitetu produkcije kojom ćemo u potpunosti transformirati Višnjik i osigurati jedno futurističko, high tech iskustvo čime ćemo svrstati Infobip Shift uz bok najvećim svjetskim tehnološkim događajima.

Pridružit će nam se više od 50 govornika, a očekujemo više od 4.000 posjetitelja uživo te više od 10.000 online. Posjetitelji će se tijekom dva dana konferencije na predavanjima, radionicama i panel raspravama moći upoznati s najnovijim tehnologijama, razmijeniti znanja i započeti nove poslovne suradnje, a sve u jednoj opuštenoj, ljetnoj atmosferi koja obilježava Infobip Shift.

Program Infobip Shifta održat će u svim dvoranama Višnjika, kao i na dva vanjska prostora. Na glavnoj pozornici predavanja će održati predstavnici vrha svjetske IT industrije i vodećih svjetskih tehnoloških kompanija.

Potvrđen ostatak headlinera!

Svoj dolazak potrvdili su Hakon Wium Lie, norveški programer i tvorac CSS-a, programskog jezika koji oblikuje izgled web stranice, Una Kravets iz Googlea, Charity Majors, CTO Honeycomba te povratnici na konferenciju Kitze i Kent C. Dodds. Uz predavanja, neki od govornika održat će i radionice na kojima će se polaznici moći iz prve ruke educirati o najnovijim programerskim i IT rješenjima.

Do sada najveće izdanje Infobip Shifta okupit će na jednom mjestu vodeća imena svjetskog IT-a, predstavnike tech divova i kompanija iz drugih industrija. Predah i osvježenje između aktivnosti posjetitelji će pronaći u posebno uređenim vanjskim  prostorima, a oba dana konferencija zaokružit će afterpartiji na prepoznatljivim zadarskim destinacijama.

Burazin dodaje:

Kao i prijašnjih godina, želimo u Hrvatskoj okupiti svjetsku developersku zajednicu na jednom jedinstvenom tehnološkom događaju. Infobip Shift je već upisao Hrvatsku na IT kartu Europe, a ovogodišnje izdanje svojom će kvalitetom i veličinom tu poziciju još jednom potvrditi.

Ovogodišnji Infobip Shift moći će se pratiti hibridno, odnosno fizički i online. Više informacija o konferenciji, programu i ulaznicama nalazi se na internetskim stranicama Infobip Shifta.