Idea Knockout 2019.

Idea Knockout 2019.

Nova godina, novi Idea Knockout! Šesti je ovo put da će najbolji regionalni startupi i timovi odmjeriti snage kako bi osigurali priliku za predstavljanje na CES-u, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike.

Do sada su priliku za istraživanje Vegasa imali prošlogodišnji pobjednici Orqa, ali i MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT, a u rujnu ove godine saznat ćemo tko će boje Hrvatske braniti na CES-u 2020. Odlična stvar kod Idea Knockouta je to da ne morate biti startup ili imati osnovanu tvrtku kako biste se mogli natjecati, već vam je potrebna samo dobra ideja. Naravno, pomaže i odlična prezentacija i razrađen poslovni plan.

Iz organizacije navode kako se može raditi o bilo kakvoj tehnološkoj ideji, bila ona softver, servis ili uređaj, a uvjet je da za nju imate razvijen demo ili prototip uređaja koji ćete predstaviti. Iako je prva nagrada sada već naširoko poznati put u Las Vegas, iz Buga napominju kako ni ostali sudionici neće otići praznih ruku već će imati priliku osvojiti druge vrijedne nagrade. Neke od njih su gadgeti, ali i mogućnost prezentacije na Bug Future Showu 2020.

I ove godine će se žiri Idea Knockouta sastojati od poznatih pripadnika domaće tehnološke i startup scene, ali će kao i do sada njihova imena biti tajna sve do samog događaja. Nadzirat će ih Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, a pred njima će nesumnjivo biti težak posao odabira najboljih.

Prijaviti se možete već danas na stranicama Idea Knockouta. Sretno!