HR.MEETUP 1#

HR.MEETUP 1#

Ako se neka profesija svakodnevno bavi škakljivim pitanjima, onda je to definitivno HR. Međutim, Degordianov Employer Branding odjel i Stethoscope odlučili su da je vrijeme otvoreno razgovarati o njima te su pokrenuli HR.MEETUP.

Cilj ovog novoosnovanog meetupa jest okupiti zajednicu HR profesionalaca, entuzijasta, i onih koji na bilo koji način u radu imaju doticaja s HR aktivnostima, poput social media managera i PR-ovaca. Pod sloganom “samo HRabre teme”, ovaj meetup bit će platforma za razgovor o svim HR-related temama, ali posebno onima koje su aktualne, nekonvencionalne, izazovne i naravno, hrabre.

Perspektive startupa, internacionalnih korporacija, ali i generacije Z

Prva takva tema jest O mladima sve najbolje – said no one ever. Naravno, riječ je o Generaciji Z, najmlađoj generaciji koja upravo ulazi na tržište rada, a druge generacije nemaju puno riječi hvale za njih. No, je li to opravdano?

Prvi HR.MEETUP na panelu će okupiti nekoliko stručnjaka iz različitih industrija i organizacija – od startupa do internacionalnih korporacija, a ujedno i predstavnika generacije Z, kako bi se čula upravo njihova strana priče te potaknula diskusija o međugeneracijskim razlikama i sličnostima te omogućilo da različite generacije uče jedna od druge.

Inače, u svaku HR.MEETUP temu sudionike će uvesti Sara Vatralj iz Stethoscopea, koja će podijeliti zanimljive i za temu relevantne statistike prikupljene kroz My Stethoscope upitnik, a nakon službenog dijela uvijek slijedi networking uz piće.

Svoje mjesto možete rezervirati na poveznici.