HOWtoWOW

HOWtoWOW

AI, dramatična kreativnost, leadership i priprema za neizvjesnu budućnost - najavljena nova sezona najWOW edukacija!

Ove godine obilježava se jubilarna deseta sezona šarene marketinške HOWtoWOW akademije, što je bio samo jedan od povoda organizatorima da osmisle sjajne sadržaje kojima ni jedan komunikator koji drži do sebe neće moći odoljeti.

Svjetska imena industrije i ovom prilikom dolaze u Zagreb podijeliti svoja znanja, a cilj je akademije pritom polaznicima dati priliku za besprijekoran osobni i poslovni razvoj u komunikacijskoj industriji uz najbolje metode uz koje sjajne ideje postaju još bolji projekti. Organizatori pritom napominju: svrha akademije nije samo pasivno slušanje nego i primjena naučenoga u praksi, i to uz kolege iz vodećih agencija i brendova u Hrvatskoj.

Tko su predavači?

Impresivnim imenima koja je popularna marketinška akademija ugostila u proteklih devet sezona ove će se godine pridružiti i Allister Frost, UK Digital Personality of the Year i stručnjak s kojim će sudionici naučiti kako se spremiti za budućnost; Ravid Kuperberg, popularni trener iz tvrtke Mindscapes koji će pokazati kako transformirati podatke u očaravajući storytelling; Charida Dorder, spas za sve koji su s tehnologijom na Vi jer na pristupačan način objašnjava kako pristupiti umjetnoj inteligenciji.

Victoria Rusnac, stručnjakinja za AI koja će polaznike naučiti kako optimalno iskoristiti AI alate u marketingu; Jenni Field, PR profesionalka koja će pokazati kako elegantno i efikasno otkloniti kaos iz organizacija; Sarah Taylor, go-to osoba za savjete, osobito one o tome kako postati najbolji lider.

Popis tema i termina pogledajte u nastavku: