Higher Education Institutions Conference 2023

Higher Education Institutions Conference 2023

Jedanaesto izdanje konferencije visokoobrazovnih institucija koju organiziraju Zagrebačka škola ekonomije i managementa te Luxembourg School of Business, uz podršku uglednog AACSB Internationala, ove godine je usmjereno na primjenu AI-ja.

Konferencija HEIC2023 održava se pod temom „Future of Learning, Teaching and Innovation – Artificial Intelligence and Higher Education”, zbog čega će ove godine okupiti i istaknute stručnjake u visokom obrazovanju iz područja IT-a i umjetne inteligencije.

Glavni cilj HEIC-a je demonstrirati kako visokoobrazovne institucije, putem internacionalnih standarda, mogu unaprijediti kvalitetu svog rada. Kroz dva dana programa, sudionici će zato dobiti brojne kvalitetne prijedloge kako postati konkurentni na tržištu visokog obrazovanja, ali i kako poboljšati i ojačati svoje vještine.

Više od događaja

Osim bogatog programa za usvajanje znanja i vještina, HEIC2023 predstavlja i platformu koja omogućava stvaranje globalnih veza – 21. i 22. rujna bit će savršeni za networking, razmjenu novih ideja i uživanje u prekrasnoj hrvatskoj obali, zbog čega se konferencija i ove godine održava u Dubrovniku.

Sudionici konferencije su etablirani profesionalci s bogatim međunarodnim iskustvom. Konferencija će tako i ove godine okupiti stručnjake iz područja visokog obrazovanja iz cijeloga svijeta, ali i svjetske lidere mišljenja i kreatore politika u području kvalitete i upravljanja visokim učilištima. Kroz proteklih 10 izdanja, HEIC je okupio više od 580 sudionika iz preko 45 različitih zemalja.

Više o programu, predavačima te registraciji i ulaznicama možete saznati na službenim stranicama konferencije.