HEALTHTECH ADRIA MEETUP #3

HEALTHTECH ADRIA MEETUP #3

U srijedu 10. srpnja 2024. u 18 sati, NetHub akcelerator i Medicinski fakultet u Splitu organiziraju treće izdanje Healthtech Adria Meetupa na temu upravljanja zdravstvenim podatcima

Područje digitalnog zdravstva strogo je regulirano kada su u pitanju sigurnost i usklađenost proizvoda i usluga sa zakonskim zahtjevima, s ciljem zaštite zdravlja i privatnosti pacijenata i drugih relevantnih dionika. Na Meetupu će svoje bogato iskustvo s nama podijeliti dr. sc. Jovan Stevovic, savjetnik za startupe u kontekstu zaštite i sigurnosti zdravstvenih podataka te direktor poduzeća Chino.io.

Detaljno će objasniti kako upravljati zdravstvenim podatcima, istaknuti važnost zaštite i sigurnosti podataka te dati savjete o svim aspektima koje treba uzeti u obzir. Također će naglasiti rizike koji se mogu pojaviti ako se poduzeća ne pridržavaju regulatornih zahtjeva, uključujući visoke kazne i gubitak povjerenja korisnika i potencijalnih poslovnih partnera. Nakon predavanja odgovorit će na naša (ali i vaša pitanja) kroz intervju, koji će voditi Maja Čurković iz NetHub akceleratora.

Sudjelovanje na Meetupu besplatno je, ali je potrebno izvršiti registraciju ispunjavanjem obrasca. Broj mjesta ograničen je.  Meetup će se održati u prostorijama Centra za kliničke vještine na Medicinskom fakultetu u Splitu (zgrada B, etaža -1), Šoltanska 2A.