Hacking HR Zagreb Meetup #2

Hacking HR Zagreb Meetup #2

U posljednjih nekoliko godina u svijetu HR-a tehnologija se naglo razvija. Očekivanja zaposlenika se mijenjaju i mnoge organizacije žele (i trebaju) poboljšati iskustvo zaposlenika pomoću jednostavnih rješenja i novih HR tehnologija – zato je tu Hacking HR.

Netokracija je već imala priliku najaviti i popratiti prvi Hacking HR meetup u Hrvatskoj. U lipnju 2019. tako smo imali priliku razgovarati s njegove dvije pokretačice, psihologinjom i HR veterankom Jelenom Jelušić i Kristinom Martić, voditeljicom marketinga i komunikacija u Semos Cloudu. Što nam donose u 2. izdanju Hacking HR-a?

HR Tech: Održavanje ravnoteže između tehnologije i humanosti

Istraživanje tvrtke Reward Gateway ranije ove godine otkrilo je kako je integriranje novih HR alata u postojeću tehnologiju na radnom mjestu ključan prioritet za 89% HR profesionalaca s obzirom na to da se mnogi bore s procesima koji bi se mogli automatizirati (trošeći više od 350 sati godišnje obavljajući pojedine zadatke manualno!).

U 2019. godini toliko je HR aplikacija dostupno na tržištu da ih je gotovo nemoguće pratiti i pobrojati. Što ne čudi ako uzmemo u obzir da HR tehnologija ima moć radikalno mijenjati načine vođenja HR odjela, automatizacije ključnih procesa, poboljšanja učinkovitosti, smanjenja sati provedenih u administraciji i uključivanja u posao.

Primjena HR tehnologije olakšat će nam život i osigurati da ostanemo ispred konkurencije, u to nema sumnje. Međutim, mnoge tvrtke zaostaju kada je u pitanju usvajanje novih tehnologija i načina rada. Upravo zato se želite pojaviti na sljedećem Hacking HR Zagreb Chapter Meetupu gdje će se razgovarati o tome kako organizacije mogu poboljšati iskustvo zaposlenika koristeći inovativna HR tehnološka rješenja. Na izlaganjima koja će predstaviti stručnjaci iz industrije raspravljat će se o najnovijim uzbudljivim tehnološkim trendovima i kako će transformirati područje ljudskih resursa.

Također ćete imati priliku naučiti kako uspješne kompanije poput Atlantic Grupe, Heineken Hrvatska, Johnson & Johnson i JYSK Nordic koriste određenu HR tehnologiju kako bi im pomogle ubrzati zapošljavanje, privući bolje kandidate, razviti vještine i poboljšati dobrobit zaposlenika.

Ulaz je besplatan uz prethodnu registraciju na stranicama Eventbritea.

Sponzori 2. izdanja su Algebra & HRPRO.

Hanna Kunić