Good Game Zagreb 2023

Good Game Zagreb 2023

Zagrebački Velesajam postaje domaća "katedrala esporta" te otvara svoja vrata šestom izdanju tradicionalnog i najvećeg B2B humanitarnog esport natjecanja.

Zagrebački velesajam će ugostiti 32 najbolja CS:GO tima tehnoloških tvrtki regije kao i ljubitelje napetog gaminga. U tjednu prije velike završnice timovi su imali priliku upoznati se s konceptom natjecanja te se pripremiti za završnicu uživo.

Nakon 48 odigranih mečeva, trenutno najbolje plasirani tech CS:GO timovi su agencija Notch, koji su bili prošlogodišnji pobjednici i trenutni nositelji GGZG titule te zatim ih slijede viceprvaci iz CloudSensea. Naravno, na popisu imamo i timove koji su, sudeći prema predstavi u online dijelu, zasigurno veliki favoriti za titulu, a to su RBA Raiffeisen bank, Infobip, Happening, Nordeus, Hall of Game i Span.

Također, bitno je naglasiti kako se Good Game Zagreb ističe i po svom humanitarnom aspektu jer će se timovi boriti za humanitarne udruge, a pobjednički timovi će svoje nagrade donirati u dobrotvorne svrhe. Prošle godine Notch je donirao 50.000 kuna.

Ovo je prilika svim posjetiteljima, kojih je prošle godine bilo preko 2000, da bodre top stručnjake regionalne tech scene, uživaju u zabavi i povezuju se s ljubiteljima gaminga, tehnologije i esporta.

Ulaz u 9. paviljon Zagrebačkog Velesajma bit će besplatan!

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj