Global Travel Jam Hackathon

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Global Travel Jam Hackathon

Kiwi UX hackathon želi poboljšati korisničko iskustvo i rješavati izazove putovanja zračnim prijevozom.

Tehnološka kompanija u industriji putovanja – Kiwi organizira User Experience (UX) hackathon, Global Travel Jam, s ciljem poboljšanja iskustva globalnih putnika u svim fazama rezervacije i putovanja.

Tijekom izgradnje proizvoda usmjerenog na potrebe kupca (customer-centric), kompanija Kiwi.com i njihov tim za dizajn i istraživanje, jedan od najvećih u Europi, posvećeni su tome da iskustvo putnika bude elegantno i bezbolno čak i u vremenima neizvjesnosti i putničkog kaosa koji se događa u mnogim zračnim lukama diljem svijeta.

Dizajneri i istraživači korisničkog iskustva pozvani su da posjete sjedište kompanije Kiwi u Brnu u Češkoj, kako bi razmišljali, inovirali i inspirirali. Krajnji cilj ovogodišnjeg hackathona je podržati putnike tijekom cijelog putovanja i promicati pristup usmjeren na kupca svim sudionicima.

Tko se može prijaviti?

Ishodi prethodnih hackathona korisničkog iskustva (UX) koje je organizirao Kiwi.com donijeli su globalna rješenja putnicima za prevladavanje jezičnih barijera, navigaciju putovanja za slijepe i rješavanje straha od letenja.

Global Travel Jam održat će se u sjedištu Kiwija u Brnu od 7. do 9. listopada i otvoren je za UX dizajnere, istraživače korisničkog iskustva (UX researchers), dizajnere usluga (Service designers) i dizajnere sadržaja (Content designers) iz cijelog svijeta. Hackathon je jedinstvena prilika za profesionalce korisničkog iskustva (UX) da izađu iz svoje rutine i budu inovativni dok rješavaju važne globalne probleme putnika.

UX profesionalci pozvani su da dostave svoje prijave putem poveznice za registraciju do 31. kolovoza 2022. Organizator će pokriti troškove puta i smještaja, a broj sudionika ograničen je na 16. Za više informacija o događaju posjetite globaltraveljam.com.