Game Changer Montenegro

Game Changer Montenegro

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime u tehnološkim događajima dolazi u Crnu Goru. 

Ovog ljeta, od 4. do 6. srpnja, Tivat će postati domaćin trodnevnog festivala, svjetlosne izložbe digitalnog dizajna i animacije u svijetu video igara.

Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebu umjetne inteligencije. Ovaj događaj će biti prilika za umrežavanje i razmjenu ideja među liderima i stručnjacima iz ovih područja.

Ali to nije sve! Glavno gradsko šetalište Pine će tijekom dvije večeri festivala 4. i 5 srpnja 2024. dobiti novi sjaj. Uz zvuke elektronske muzike, posjetitelji će biti okruženi svjetlosnom izložbom gejming dizajna i animacije koju je kreira tim iza crnogorske video igre Bleak Faith. Ovaj događaj dolazi u pravo vrijeme – u istom mjesecu kada igra doživljava svoju svjetsku premijeru na PlayStation platformi, i obećava globalnu ekspanziju u suradnji s Sony Interactive Entertainment.

Kruna festivala je svečana večer dodjela Game Changer Montenegro nagrada najprogresivnijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore. Ovim događajem Game changer ne samo da nagrađuje izvanredne inovacije i dostignuća, već pozicionira Crnu Goru na svjetskoj karti kao poželjnu tehnološku destinaciju, koja ima razvijenu tech scenu, i zajednicu izuzetnih talenata.

Pridružite im se na Game Changer Festivalu powered by Crnogorski telekom. Više informacija o programu provjerite na službenim stranicama.

Ulaznice nisu u prodaji, a zainteresirani se mogu obratiti putem emaila gamechangermontenegro@gmail.com