Future of Work: Async

Future of Work: Async

Netokracijina virtualna employee experience konferencija Future of Work posvećena je asinkronom i remote radu organizirana kako bismo podijelili strukturirana praktična znanja za HR-ovce, marketingaše i developere!

Nakon proljetnog izadanja Future of Work konferencije, gdje smo govorili o hibridnom radu, vraćamo se s drugim izdanjem posvećenom asinkronom radu.

Asinkroni rad nadograđuje rad na daljinu i omogućava da pojedinci, odjeli i sami timovi rade vremenski neovisno jedni od drugih – a da se opet sve stigne na vrijeme i održi povezanost zaposlenika.

Kako raditi asinkrono – ili točnije, kako uspješno raditi asinkrono je upravo tema jesenske Future of Work online konferencije.

Što očekivati na Future of Work jesen 2021?

Zahvaljujući podršci Combisa i Undabota, na jesenskom izdanju imamo priliku ugostiti Amira Salihefendića, kreatora svjetski poznatog softvera za organizaciju i vođenje projekata – Todoista. 

Amir će održati predavanje o tome kako je to biti async-first CEO, dok ćemo u fireside chatuBalkan BrothersMatej i Filip Justić saznati zašto je kod njih asinkroni rad početno stanje.

Očekuju nas i dvije panel rasprave!

U panelu Red. Rad? Samodisciplina! ćemo uz CEO-a Combisa, Gorana Cara, osnivača SeekandHita, Maria Frančeševića te psihologa Sandra Kraljevića raspraviti koliko se zaposlenici mogu prilagoditi remote pa i asinkronom načinu rada, odnosno koliko im je za to potrebno vremena.

U panel raspravi Asinkroni rad s klijentima savjetovat ćemo vas kako organizirati asinkroni rad s klijentima tako da se osjećaju kako uvijek imaju vašu podršku i da se njihovi problemi rješavaju na vrijeme – ali ćemo govoriti i o izazovima koje to predstavlja uz Marka Pavlovića, CEO FlownForma, Hrvoja Kapetanovića, CEO Undabota te Krešimira Končića, CEO Neuralaba.

Kome je Future of Work namijenjen?

Future of Work konferencija bit će savršena za sljedeće profesionalce iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i ostatka regije:

  • Developere koji žele saznati što se događa u hrvatskom ekosistemu i što mogu očekivati od hrvatskih poslodavaca;
  • Menadžere IT i drugih sektora koji moraju intenzivno zapošljavati za svoje odjele u digitalnoj ekonomiji i naučiti kako surađivati s HR-om na tome;
  • Direktore marketinga i PR-a kao i njihove odjele koji u 2021. moraju strateški surađivati s HR-om na stvaranju jedinstvene employee experience strategije;
  • HR i employer branding specijaliste i menadžere koji žele nove savjete o tome kako ostati povezan s remote i asinkronim zaposlenicima i kako stvoriti i/ili održati digitalnu kulturu kompanije.

Prijavite se besplatno!

Future of Work: Async konferencija u potpunosti je besplatna!

Pratiti nas možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja, prijavite se za sudjelovanje putem Zooma ispunjavanjem prijavne forme!