Future Foresight: Tech-Driven Insights in Insurance

Future Foresight: Tech-Driven Insights in Insurance

"Future Foresight: Tech-Driven Insights in Insurance" konferencija okupit će vodeće stručnjake iz različitih sektora kako bi istražili ključne aspekte budućnosti osiguranja pod utjecajem tehnoloških inovacija.

“Future Foresight” prva je konferencija ovakve vrste na tržištu, pružajući jedinstvenu platformu za interakciju i razmjenu ideja među liderima koji oblikuju budućnost. Konferencija spaja različite industrije s jednim zajedničkim ciljem – predviđanje trendova, inovacija i prilika koje će definirati sutrašnji svijet.

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, donositeljima odluka, utjecajnim liderima i osobama na izvršnim pozicijama iz svih relevantnih industrija koji intenzivno promišljaju o budućnosti svog poslovanja. Ova prilika omogućava sudionicima da steknu duboke uvide i primjene nova saznanja u svoju poslovnu praksu, bez obzira na industriju iz koje dolaze.

Teme konferencije fokusirane su na perspektivu budućnosti industrije osiguranja, ali neće biti ograničene samo na ovu industriju. Sudionici će imati priliku saznati više o promjenama u ponašanju korisnika, pitanjima dugovječnosti, ulozi umjetne inteligencije, dinamici investiranja i konceptu Velikog reseta – smjeru u kojem se kreće budućnost.

Tko sudjeluje u programu?

Naš impresivan panel predavača uključuje renomirane stručnjake kao što su Korado Korlević, osnivač Zvjezdarnice Višnjan, Dragan Petric, izvršni urednik Bug.hr, Dimitrije Trbović, CEO, Neostar, Vladimir Đukanović, autor i privatni investitor, Goran Vodopija, CEO, InsurPad, Nikola Pavešić, Director of Startups, Infobip, Krunoslav Ormuž, Stalni sudski vještak za strojarstvo i pomet Županijskog suda u Zagrebu, Matija Matijevac, CEO, MAIDEA, CTO, Zuluhood, Bojan Mušćet, Urednik digitalnih sadržaja, Hrvatski Telekom, Boris Agatić, Data Scientist, Onchain Foundation, Vedran Lončar, osnivač i direktor, AL Zastupanje.

Konferencija “Future Foresight” nije samo prilika za stjecanje uvida u buduće trendove, već i za poticanje razmišljanja o tome kako se prilagoditi, inovirati i prosperirati u svijetu koji se neprestano mijenja. Kroz holistički pristup, sudionici će dobiti široku perspektivu o budućnosti i naučiti kako primijeniti ta saznanja u svojim poslovnim praksama.

Za više informacija i registraciju, posjetite našu web stranicu www.future-foresight.com ili nas kontaktirajte na eva@insurpad.com. Ulaznice su također dostupne na stranicama Entria.

Pridružite nam se na “Future Foresight: Tech-Driven Insights in Insurance” i budite korak ispred u razumijevanju budućnosti!