/'fu:bar/ 2019. — festival glitch umjetnosti

/’fu:bar/ 2019. — festival glitch umjetnosti

Ako volite svoju umjetnost s malo više tehnologije, Fubar je pravo mjesto za vas.

Ove subote, 5. listopada 2019. počinje /’fu:bar/ festival glitch umjetnosti, a koji će tijekom sedam dana svojega trajanja ugostiti izložbu s recentnim “glitch art” djelima oko stotinu autora i autorica te 20 javnih i besplatnih događanja s lokalnim, regionalnim i inozemnim gostima i gošćama u programu prisustvenih događanja.

Festival će predstaviti skupnu multimedijsku izložbi djela 94 autora i autorice i kolektiva, pet performansa te pet predavanja i diskusija na srodne teme. Također, za vrijeme trajanja festivala održat će se i četiri besplatne radionice, dvije projekcije i rezidencijalan boravak 20 domaćih i inozemnih gostiju i gošći festivala.

Bit će ovo prava poslastica za sve ljubitelje ove moderne grane umjetnosti koja se temelji na “glitchu”, odnosno korištenju digitalnih i analognih grešaka kako bi se stvorila zanimljiva i moderna umjetnička djela. 

Ulaz na sva događanja slobodan je i besplatan, a predavanja i radionice su na engleskom. Svoje mjesto na radionicama možete osigurati putem emaila fubar@hacklab01.org, a više informacija pronaći na stranicama samog festivala. 

Molimo da prihvatite sve kolačiće kako biste mogli vidjeti ovaj sadržaj