Finale 11. sezone A1 Adria League

Finale 11. sezone A1 Adria League

Finale 11. sezone A1 Adria League i Reboot Games Weekend održava se na Zagrebačkom Velesajmu.

A1 Adria League jedna je od najprestižnijih regionalnih liga kada je gejming industrija u pitanju jer svaka sezona donosi novo uzbuđenje, akciju i napete trenutke, a ništa manje se ne očekuje i od finala upravo ove, jedanaeste sezone.

Samo najbolji igrači, nakon dva mjeseca intenzivnih kvalifikacija, izborili su svoj plasman koji ih vodi do A1 gejming arene u kojoj će veliko finale FIFA23 biti održano prvi dan Reboot Games Weekenda, u petak 9. lipnja. Ljubitelji Brawl Starsa jedva će dočekati subotu 10. lipnja, a CS:GO finalisti svoje će najbolje vještine čuvati za nedjelju 11. lipnja, koja je rezervirana za prestižnu titulu prvaka u ovoj disciplini.

Upravo najbolje zvijezde A1 Student eChallenge natjecanja odigrat će finale u A1 gejming areni na Reboot Games Weekendu, a ukupni nagradni fond od 1.530 eura obradovat će najvještije gejmere među njima.

A koliko je važno biti #BoljiOnline podsjetit će nas još jednom na istoimenom okruglom stolu u petak, 9. lipnja, od 10:30 sati, prvog dana Reboot Games Weekenda:

  • Martina Nikolić, mag. psych., Centar za sigurniji internet
  • Ivan Hruškovec, novinar u 24sata, gejmer
  • Luka Karlić, student PMF-a, sudjeluje u finalu A1 Student eChellenge
  • Ena Lucija Kovač, suosnivačica ZTS-a, organizatorica esport turnira i gejmerica