Festival društvenih igara

Festival društvenih igara

Festival je namijenjen svim uzrastima, s time da će se u Centru za kulturu Trešnjevka održati program više namijenjen djeci (i roditeljima), dok će se u kafiću Crni Mačak održati program više posvećen odraslima koji uživaju u društvenim igrama.

Već prve godine osiguran je bogat i međunarodni program predavanja, radionica, igraonica i kvizova! Tijekom festivala će se održati brojna stručna predavanja i tribine, uključujući međunarodno gostovanje Nándora Laklie, suosnivača Parallel Worlds Foundation iz Mađarske.

Od entuzijasta početnika do profesionalca, svi će pronaći nešto za sebe: od učenja uloge društvenih i logičkih igara u odgoju djece, preko 3D oblikovanja i printanja igara, pa sve do praktičnog učenja kako razviti svoju igru ili scenarij za Live Action Role Playing!

Ovakav festival ne može proći bez puno kvalitetnog igranja i kvizova za sve generacije (od najmlađe do najzrelije dobi) i čak 14 radionica i igraonica! Program će biti jednako koristan roditeljima, obiteljima i djeci koliko i profesionalcima i entuzijastima koji žive od i za društvene igre.

Više informacija možete pronaći ovdje, a prijaviti se možete preko forme.