EU-Startups Summit 2019.

EU-Startups Summit 2019.

Neki od najboljih startupa Europe, kao i istaknuti poduzetnici okupit će se u Barceloni ovoga svibnja na EU-Startups Summitu, konferenciji koja nastoji okupiti uspješne startupe, ali i sve one koji se to nadaju uskoro postati.

Konferencija će okupiti više od 1200 osnivača startupa, entuzijasta, investitora i medija iz čitave Europe kako bi tijekom dva dana druženja kući otišli inspirirani, ali i s novim poslovnim idejama i vezama.

Na konferenciji će govoriti osnivačica Funderbeama Kaidi Ruusalepp, kao i osnivač startupa TravelPerk Avi Meir te osnivač AirHelpa Henrik Zillmer. Imat ćemo priliku poslušati i Tilla Faidu, osnivača Adblock Plusa, alata koji gotovo svi mi koristimo na dnevnoj bazi. U sklopu konferencije očekuje se i veliko startup natjecanje, a najbolji startup odlazi kući s paketom pogodnosti od 75 tisuća eura.

Na konferenciji će se također predstaviti i više od 20 investitora, akceleratora i raznih drugih organizacija koje mogu pomoći startupima u ranim fazama razvoja, stoga se ova konferencija teško može propustiti ako je startup life vaš život. Karte za konferenciju dostupne su putem službenih stranica.