Endava Meet-up: NowInMobile Osijek

Endava Meet-up: NowInMobile Osijek

Dolaskom jeseni stiže i četvrto izdanje meet-upa posvećenog mobilnim tehnologijama i novostima iz svijeta techa.

Očekuju vas tri zanimljiva predavanja i interaktivne panel diskusije s gostima koji će posjetiti Zagreb, te ubrzo nakon i Osijek. Kao i do sada, stručnjaci iz Endave pripremili su dva tehnička predavanja posvećena Android i iOS tehnologijama. Uz njih, posjetitelji meet-upa imat će priliku iz prve ruke saznati više o poslovnoj strani mobile techa, te čuti praktične savjete za stvaranje vrhunskih mobilnih rješenja.

S druge strane, osječki panel okupit će Product Ownera iz tvrtke Porsche Digital Croatia Borisa Brođanca, te Endavine Project Managere Gordanu Krizman Peljušić i Željka Čalića.

Ulaz na događaj u Zagrebu, kao i u Osijeku je besplatan uz registraciju, a na njega su pozvani svi zaljubljenici u mobilne tehnologije koji se žele povezati sa zajednicom i steći korisne savjete i znanja od Endavinih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom.

Meet-up će se u Zagrebu održati na lokaciji Endavinog ureda u Heinzelovoj 33, a u Osijeku na adresi Vukovarska cesta 31. Predavanja i paneli vodit će se na hrvatskom jeziku.

Raspored:

Navigating with Jetpack Compose – Laura Abramović

Handling States with Grace using The Composable Architecture – Dora Stipković  

Wanna buy an app? – Domagoj Rukavina 

Panel diskusija