EBAN congress 2024

EBAN congress 2024

Konferencija je riznica novih ideja i trendova koja okuplja najistaknutije poslovne anđele, poduzetnike i lidera.

EBAN congress jedna je od najutjecajnijih konferencija o anđeoskim investiranjima u Europi. Ove godine konferenciju organizira Estonska mreža poslovnih anđela (EstBAN), što znači kako govorimo o jedinstevnom događaju jer se održava u Tallinnu, Estoniji – zemlji poznatoj kao tvornica jednoroga.

Kongres EBAN Tallinn 2024 usredotočit će se na najnovije trendove i prognoze u svijetu startupa, pružiti vam ekskluzivnu priliku za umrežavanje te istaknuti uspješnu priču o estonskoj tvornici jednoroga koja je započela sa Skypeom prije 20 godina. Kongres je bazen novih ideja i trendova, okupljajući iznimne poslovne anđele, poduzetnike i mišljenjske lidere.

Predsjednica Estonske mreže poslovnih anđela (EstBAN) Lauri Antalainen, ističe da je EBAN kongres izvrsna prilika za susret s do 400 poslovnih anđela iz cijele Europe te da pruža inspiraciju od strane međunarodnih sudionika:

To je sjajan trodnevni događaj za umrežavanje poslovnih anđela, poduzetnika i svih onih zaljubljenika u startupe, ulaganja i inovacijame. Mi u Estoniji iznimno cijenimo nove tehnologije i brzi rast, stoga s veseljem dijelimo našu priču kao nacija koja utječe na izgradnju e-usluga, digitalnih inovacija i jednoroga. Radujemo se dočekati vrhunske govornike i proći kroz najaktualnije teme deeptecha i greentecha, umjetne inteligencije i kibernetičke sigurnosti.

Više o samoj konferenciji i ulaznice možete pronaći na službenoj stranici konferencije.