DUMP#0001 - Razgovor s Ivanom Tkalčić

DUMP#0001 – Razgovor s Ivanom Tkalčić

Digitalna umjetnička praksa ilitiga DUMP prezentacijski je okvir za prikazivanje umjetničkog rada, prakse i djela koji tematiziraju i/ili koriste digitalnu tehnologiju. U subotu 21. rujna, u prostorima hacklaba01 u AKC Medika, stiže upravo jedna takva prezentacija umjetnice Ivane Tkalčić. Ova nagrađivana hrvatska umjetnica realizirala je brojne samostalne i grupne izložbe, a o kojima više možete saznati i na njezinoj službenoj stranici.

Razgovor s Ivanom moderirat će Dina Karadžić, suosnivačica i umjetnička voditeljica umjetničke organizacije Format C, te Vedran Gligo, ‬samouki‭ ‬DIY‭ ‬haker‭, umjetnik i projektni‭ ‬voditelj hacklab01.

Prezentacijama, razgovorima i panelima DUMP približava digitalnu umjetničku praksu svima zainteresiranima koji se namjeravaju baviti digitalnom umjetnošću i zanima ih kako izgleda praksa iz prve ruke. Posebna pozornost posvećuje se uključivanju publike koja uz vodstvo i moderaciju hacklaba01 i gostiju predlaže i producira kolaborativan digitalni rad. Stoga, ako se želite pridružiti produkciji, ponesite prijenosno računalo.

Ulaz je besplatan, a prethodna prijava nije potrebna. 🙂