DIO #1 - Kako voditi dizajn agenciju?

DIO #1 – Kako voditi dizajn agenciju?

Prvi meetup koji nam dolazi iz inicijative DIO održat će se ovog tjedna u prostorima Kavane Gradski Vrt u Osijeku, a govorit će se o izazovima i prednostima vođenja agencije koja se bavi primarno dizajnom.

Agencija Beton bavi se brendingom i dizajnom, a do sada su surađivali s klijentima kao što su Louvre, Unitas, Varteks, Erste, Fact Mag i drugi. Na meetupu u Osijeku govorit će Sanja Nikolić, Marko Mlinarić i Sandro Dujmenović, a tema njihovih predavanja bit će u jednakoj mjeri dizajn i kvalitetno obavljanje posla, ali i oni nešto skrovitiji dijelovi agencije. Tako će Sandra, Marko i Sandro podosta govoriti i o tome na što točno treba obraćati pažnju prilikom otvaranja firme ili studija, a i o tome koje kvalitete treba tražiti kod potencijalnih zaposlenika.

Na konkretnim primjerima iz projekata agencije Beton tako ćemo vidjeti kako funkcioiraju procesi unutar agencije. Detaljnije informacije o agenciji Beton i inicijativi DIO možete pronaći na službenim stranicama, a na meetup se možete prijaviti putem forme za prijavu.