Digitalni doručak: AI

Digitalni doručak: AI

U 5. izdanju Digitalnog doručka govorimo o umjetnoj inteligenciji, odnosno o trendovima koji će obilježiti 2021. godinu!

Digitalni Doručak powered by A1 posvetit će se poslovnoj praksi korištenja umjetne inteligencije u Hrvatskoj. Razgovarat će se o dobrim primjerima korištenja, što je potrebno da tvrtke zaista iskoriste AI u poslovanju već sad, a ne za još 10 godina, koliko i kako se isplati ulagati u AI te koji su realni planovi za AI u 2021.

Meetup će otvoriti Senior Machine Learning Specialist Andrea Pirša Ilić iz A1 Hrvatska, a pričat će o konkretnim primjerima korištenja AI i machine learninga kroz studiju slučaja Kako smo naučili chatbota Boba da razumije hrvatski jezik?

Panel rasprava okupit će vrhunske stručnjake iz područja IT-a i umjetne inteligencije: Davor Runje, predsjednik CISEX-a i CTO AirtaMarija Drašković, Data Governance Specialist u Nets CEE i ambasadorica u Women in Data Science, Slađana Krpić, direktorica Business Analytics odjela u Poslovna Inteligencija, Nina Erceg, Computer Vision & Machine Learning Engineer u Include te Boris Gotovac, IT direktor u A1 Hrvatska.

Prijavite se danas!

Više informacija možete vidjeti na službenoj web stranici, dok se prijaviti možete putem forme za prijavu.