Digitalna karijera: Uspješne tech poduzetničke priče na FOI-ju powered by Nanobit

Digitalna karijera: Uspješne tech poduzetničke priče na FOI-ju powered by Nanobit

Prvi tjedan nove akademske godine 2020./2021. nagovijestio je neizvjesno naredno razdoblje kako za profesore tako i za studente. Posebno za one koji su upravo diplomirali ili kroz ovu godinu planiraju ispisati zadnje retke diplomskog i riješiti sve ispite. Do prvih kontakata s poslodavcima još je teško doći – nemate kad ni gdje – većina konferencija i događanja su odgođeni.

Zato se Netokracija i ove akademske godine vraća s projektom Digitalna karijera da proširimo inicijativu na varaždinski FOI, zagrebački FER, osječki FERIT i splitski FESB!

Digitalna karijera: Uspješne poduzetničke priče na FOI-ju

Prvi na redu je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu čiju smo virtualnu Digitalnu karijeru zabilježili 19. listopada, u sklopu Tjedna karijera!

Meetup će se koncentrirati na uspješne poduzetničke priče u doba korona krize uz panel raspravu stručnjaka iz top hrvatskih IT kompanija.

Veselimo se podijeliti znanja uspješnih hrvatskih tvrtki s vama te upoznati buduću generaciju IT stručnjaka i osnivača koji će ovakvim, i sličnim iskustvima, biti poučeni i motivirani.

Besplatno se prijavite

Popuni ovaj obrazac za sudjelovanje na Digitalnoj karijeri na FOI-ju 19. 10. i detalji za sudjelovanje će ti uskoro stići na mail!