Digitalna Karijera u doba krize: FOI Edition

Digitalna Karijera u doba krize: FOI Edition

Koronavirus je cijeli svijet zatvorio u kuće i prisilio nas da promijenimo mnoge obrasce svakidašnjeg života – od studiranja i polaganja ispita, načina komunikacije s nadređenima i kolegama do mjesta i načina rada.

No, dok sama pandemija jenjava, javljaju se posljedice zatvaranja i izolacije tržišta – suočavamo se s počecima ekonomske krize. Među najranjivije skupine na tržištu rada zasigurno spadaju studenti pred diplomom i mladi koji su nedavno diplomirali

Svi savjeti na jednom mjestu

Stoga je Netokracija odlučila prikupiti što više dobrih savjeta kako bi se lakše suočili s neizvjesnim vremenima koja slijede. U tu svrhu organiziramo meetup Digitalna Karijera u doba krize, a prvo izdanje ostvarit će u suradnji s Business Clubom @FOI. Meetup će se koncentrirati na budućnost informatičke karijere u doba korona krize, uz kratko uvodno predavanje i panel raspravu stručnjaka iz vodećih hrvatskih IT kompanija.

Cilj meetupa je raspraviti očekivanja od nadolazeće krize za IT industriju te predvidjeti njezine odgovore na istu. Uz to, stručnjaci će dati stvarni pregled kako razviti željenu karijeru i dati vam konkretne savjete kako se postaviti u nadolazećoj krizi, stoga je idealno da se pridružite ako ste:

  • student/ica završne godine preddiplomskog/diplomskog studija IT usmjerenja
  • student/ica završne godine preddiplomskog/diplomskog društvenih i humanističkih studija sa željom profesionalnog usmjeravanja u IT industriji
  • mlada visokoobrazovana osoba koja se tek treba zaposliti u IT industriji
  • mlada osoba kojoj treba usmjeravanje u IT karijeri koju je tek započela
  • mlada zaposlena osoba koja planira iskoristiti krizu kako bi se preusmjerila u IT

Besplatno se prijavite

Prijavite se besplatno za praćenje meetupa, a najavite svoj dolazak i putem Facebook event stranice s obzirom na to da ćemo Digitalnu karijeru prenositi putem Zooma i Facebook Livea.