Digital Master

Digital Master

U moru novih tehnologija, teško je ostati u toku i procijeniti koja točno tehnologija nam može olakšati poslovanje i povećati produktivnost i proaktivnost.

Kako i odakle započeti? Čemu se prvo posvetiti i za što odvojiti svoje vrijeme?
Kao odgovor upravo na ta pitanja nastao je Digital Master – besplatni tečaj koji vas kroz 3 poglavlja provodi i upoznaje s osnovama AI-a, Blockchaina i budućih tehnologija.

Danas postoje tehnološka rješenja baš za svaki problem, i ona odavno nisu rezervirana samo za inženjere. Umjetna inteligencija, blockchain i druge tehnologije budućnosti omogućuju zaposlenima u marketingu lakše stvaranje sadržaja i praćenje metrike, onima u turizmu nude in-house rješenja za praćenje rezervacija i dostupnosti smještaja, dok liječnicima može optimizirati vrijeme vodeći dokumentaciju umjesto njih.

Digital Master projekt je financiran Innovation Norway programom i nudi malim i srednjim poduzećima edukaciju o načinima digitalne transformacije i implementacije tehnologije kroz različite sektore. Projekt Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju, Gromara, BIRD inkubatora i AI Centra Lipik kroz tri modula – Umjetna inteligencija, Blockchain i Buduće tehnologije – polaznicima nudi osnovno znanje o različitim tehnologijama kroz pozitivne primjere iz prakse.

Iz projekta ističu da su posebno ponosni na to da se redom radi o hrvatskim tvrtkama i njihovim poslovnim rješenjima. Edukacija je u potpunosti besplatna, a više o programu i prijavama možete pronaći na poveznici.