Digital Brunch o stanju Europske unije

Digital Brunch o stanju Europske unije

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i Europska komisija u Hrvatskoj, uz potporu Netokracije, priprema Digital Brunch online event koji uključuje live streaming State of the Union 2020 obraćanja uz prateću panel raspravu stručnjaka.

Svake godine u rujnu predsjednik Europske komisije održava obraćanje o stanju Unije pred Europskim parlamentom, uzimajući u obzir postignuća u protekloj godini i iznoseći prioritete za godinu koja je pred nama.

Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije, obratit će se 16. rujna 2020. Govor će slijediti plenarna rasprava s članovima Europskog parlamenta.

Gosti Digital Bruncha komentirat će govor predsjednice i kako bi budući planovi EU mogli utjecati na budućnost u Hrvatskoj. Netokracijinim moderatorima, Ivanu Brezaku Brkanu i Miji Biberović, pridružit će se stručnjaci iz ekonomije, IT-a, startupa i poslovanja: Vuk Vuković iz Oraclum Intelligence Systemsa; Hajdi Ćenan iz Airta; Mija Dropuljić iz Kreativnih poslovnih rješenja; Matija Žulj iz Agrivija te Višeslav Raos s Fakulteta političkih znanosti.

Tijekom panel rasprave pogledat ćemo video izjave hrvatskih zastupnika u EU parlamentu, a završit ćemo Q&A dijelom, odnosno, pitanjima publike koje ćeš moći postaviti u komentarima na Zoomu i na Facebook streamovima.

Zoom link: https://zoom.us/j/96610928570?pwd=a3RVOCs1N3kxWjhPRXhQdzc4M3ZyUT09

  • Meeting ID: 966 1092 8570
  • Passcode: 115956

Live stream State of the Union 2020 kao i Digital Brunch možeš pratiti i na Facebook stranicama Europski parlament Ured u Republici Hrvatskoj i Europska komisija u Hrvatskoj.

Dijeliš nešto na društvenim mrežama? Ne zaboravi službene hashtagove: #JačiZajednoEU #StrongerTogetherEU #SOTEU 

Više informacija dostupno je na službenom Facebook događaju ili web stranici eventa.