.debug konferencija

.debug konferencija

Developerska konferencija .debug ovog će prosinca u Zagrebu okupiti programere i digitalne stručnjake uz više od 50 predavanja.

Tijekom dva dana trajanja, konferencija .debug će ugostiti neke od najpoznatijih lica developmenta, a očekuje nas više od 50 predavanja raspoređenih na dva tematska tracka. 

Prvo predavanje prvog dana održat će Justyna Jaworska, jedna od čelnih ljudi Hauweija u Europi, koja će predstaviti novu mobilnu platformu za plasman aplikacija na nove mobilne uređaje ovog kineskog giganta, Huawei Mobile Services. Upravo na .debugu Huawei planira objaviti kako je 100 ponajboljih hrvatskim mobilnih aplikacija već pridobio u svoj App Gallery kojim nadomješta na njihovim mobitelima onemogućen Google Play Store.

Drugi dan .debuga otvorit će dva keynote predavanja: na prvom će Maja Bilić, najviše pozicionirana Hrvatica u Google ispričati svoj poslovni put od
fakultetske diplome do pozicije Global Programmatic Ads Leada u
Googleovom uredu u New Yorku, a na drugom će Luka Abrus, CEO FIVE-a,
jedne od naših najvećih developerskih agencija, govoriti o deset najveći pogrešaka koje je napravio razvijajući svoju više nego impresivnu karijeru u IT- ju.

Od ostalih predavača treba izdvojiti Doru Militaru, glavnu developerku Financial Timesa, Katiu Nakamuru, glavnu programerku portala za kupnju putnih karata Kiwi.com, Martina Stenkildea, CEO-a američke podružnice domaće tvrtke CROZ, ali i ostale predavače iz tvrtki kao što su Infobip, Photomath, Nanobit, Amazon Web Services i mnogih drugih.

Osim odličnih predavanja, čeka vas i Advent na .debugu, izložbeni prostor od 750 kvadratnih metara na kojem će domaće IT tvrtke u opuštenoj atmosferi prezentirati svoje proizvode i usluge uz blagdanske gutljaje i zalogaje.

Ulaznice za .debug u prodaji su na službenim stranicama događaja, a preporučujemo da se prijavite čim prije jer je broj mjesta ograničen.