Dani komunikacija 2019.

Dani komunikacija 2019.

Otvorene rane prijave za Dane komunikacija 2019!

Novo izdanje festivala Dani komunikacija održat će se u Rovinju, u hotelu Lone, od 28. do 31. ožujka 2019. godine, a svi zainteresirani, od nedavno mogu rezervirati svoje mjesto na festivalu i smještaj u Rovinju.

Direktorica Dana komunikacija i direktorica programa festivala, Dunja Ivana Ballon najavljuje da su pozvali 50 predavača iz Hrvatske i svijeta, koji će pokriti niz relevantnih tema današnjice:

Velika je stvar u tri dana na jednom mjestu imati mogućnost s njima diskutirati, osvrnuti se na sadašnjost i pogledati u budućnost, pritom razgovarati o globalnim promjenama koje se odvijaju na nivou naše industrije – umjetnoj inteligenciji i kreativnosti, personalizaciji tržišne komunikacije i privatnosti na internetu, glasovnim naredbama (voice) i sličnim temama s kojima se svakodnevno susrećemo.

Dani komunikacija

Samo 2018. godine festival je posjetilo 3.000 sudionika čime je zabilježen porast posjećenosti od 85 % u samo dvije godine.

Neki od govornika festivala bili su direktor kampanje Donalda Trumpa Brad Parscale, globalni kreativni direktor Twittera Jayanta Jenkins, Siri (Susan Bennett), Peter Sunde (suosnivač torrent portala The Pirate Bay), Alex Braun (PR stručnjak i politički konzultant), Natasha Jen (partnerica dizajn studija Pentagram) i brojni drugi.

Ovogodišnje predavače još ne znamo, ali ćemo ih svakako dodati kako budu predstavljeni.

Osim predavanja vrhunskih govornika, Dani komunikacija poznati su i po nagradama Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia, koje struka dodjeljuje najboljima u industriji za posebna postignuća i izvanredno tržišno komuniciranje.

Trenutno najvažnije povodom konferencije jest da uhvatite rane prijave po povoljnoj cijeni koje traju do 8. veljače, a s kotizacijama su otvorene prijave i za smještaj koji se ubrzo nakon otvaranja prijava rasproda svake godine.

Kao i prijašnjih godina, popust je osiguran za članove HURA-e i IAB-a, a više informacija potražite na službenoj web stranici.