Dan poduzetnika-posjetitelja u BNI

Dan poduzetnika-posjetitelja u BNI

Prvi ovogodišnji Dan poduzetnika-posjetitelja, u organizaciji BNI Agram, grupe održat će se s ciljem upoznavanja poduzetnika s ovom svjetskom organizacijom za poslovno umrežavanje (networking), koja pomaže poduzetnicima putem preporuka drugih uspješnih poduzetnika rasti i razvijati svoje poslovanje. 

BNI, odnosno Business Network International, najveća je svjetska organizacija za poslovno umrežavanje koja broji preko 260 tisuća poduzetnika članova, koji su putem preporuke u 9150 BNI grupa uprihodili 16 milijardi dolara u zadnjih 12 mjeseci.

U Hrvatskoj je BNI prisutan od 2013. godine, i njegovo članstvo kontinuirano raste. Ono što najviše diferencira BNI u Hrvatskoj od sličnih organizacija, pravilo je kako za preporuku i naplaćene poslove nema provizije, već se poštuje temeljno načelo Givers Gain, odnosno; tko daje – dobiva. BNI članovi poduzetnici podijeljeni su u grupe iz jednostavnog razloga, naime, u jednoj grupi ne smije biti konkurenata kako bi se izbjegla mogućnost konkurentskog nastupa i potenciralo se okruženje za osobni i poslovni razvoj poduzetnika . U Hrvatskoj se članovi BNI Zagreb East zajednice mogu pronaći u grupama BNI Agram, BNI Meridijan, BNI Izvor, BNI Serbus i BNI Fokus.

Poduzetnici grupe BNI Agram ovim putem pozivaju sve zainteresirane poduzetnike i one koji tek planiraju postati poduzetnicima u skorom razdoblju, bez obzira na područje njihovog rada, na ovu priliku umrežavanja s postojećim članovima Bni Agram i ostalim poduzetnicima gostima. Ovo događanje prilika je gdje možete predstavi svoje poduzeće i potencijalno stvori nove poslovne prilike.

Pozivaju se poduzetnici koji žele povećati svoje poslovanje, odnosno doći do novih ili kvalitetnijih klijenata, da svoj dolazak rezerviraju na vrijeme putem linka kojeg mogu pronaći na Meetupu ili službenoj stranici BNI Agram grupe na Facebooku, ponesu dovoljan broj svojih poslovnih posjetnica i iz prve ruke se uvjere u poslovne mogućnosti koje ovakav tip poslovnog umrežavanja donosi. Simbolična naknada za doručak i tople napitke je 85 kn.