Dan otvorenih vrata na Fakultetu elektrotehnike i računarstva

Dan otvorenih vrata na Fakultetu elektrotehnike i računarstva

Dođite na Dan otvorenih vrata FER-a i upoznajte se s najnovijim istraživanjima u području elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije i računarstva te saznajte sve ono što ste oduvijek željeli znati o njima.

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) i ove godine organizira Dan otvorenih vrata na kojemu će svi zainteresirani moći saznati nešto više o njihovom Fakultetu.

Dan otvorenih vrata namijenjen je ponajprije maturantima pred kojima se nalazi važna životna odluka, a to je izbor fakulteta na kojemu će studirati. Osim maturanata, na ovo događanje pozivaju i sve zainteresirane za znanstvena istraživanja, napredne tehnologije i primjene tih tehnologija u svakodnevnom životu.

Uz prezentaciju Fakulteta i studijskih programa, posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku posjetiti neke od najzanimljivijih fakultetskih laboratorija, upoznati se s nizom znanstvenih istraživanja i projekata, sudjelovati u atraktivnim predavanjima, razgovarati s predstavnicima studentskih i stručnih udruga koje djeluju na Fakultetu te vidjeti i isprobati niz izuma i tehnologija iz područja elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije te računarstva koje su osmislili i razvili djelatnici i studenti FER-a.

Nastavnici i studenti Fakulteta te predstavnici studentskih udruga bit će na raspolaganju svim zainteresiranima za sva pitanja u vezi studijskih programa, ali i svih ostalih događanja i istraživanja koja se provode na FER-u.

Pratite sve novosti o događaju na Facebooku!