CroAI Meetup Rijeka

CroAI Meetup Rijeka

Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju (CroAI) u suradnji s tvrtkom Intellias organizira meetup u Rijeci.

Internet je prije 30 godina promijenio način na koji komuniciramo, radimo i živimo. Sada, umjetna inteligencija slično transformira svaki aspekt našeg okruženja, otvarajući nevjerojatne mogućnosti za društveni, ekonomski i kulturni napredak. Umjetna inteligencija više nije ograničena na inženjere i velike gradove. AI se ne tiče samo ljudi u tech sektoru; ona je relevantna i za umjetnike, političare, liječnike, profesore i mnoge druge. Svi imamo priliku sudjelovati u ovoj transformaciji. Dođite u Rijeku i budite dio ove rasprave!

Hrvatska udruga za umjetnu inteligenciju (CroAI) i tvrtka Intellias zajednički organiziraju meetup o umjetnoj inteligenciji pod nazivom Rijeka Meets AI: What’s the Next Move? Ovaj događaj okupit će stručnjake iz područja umjetne inteligencije, znanstvenike, inovatore, poduzetnike, studente i političare kako bi raspravljali o ulozi AI-a u transformaciji Rijeke i Kvarnera.

Panelisti Hana Rizvić, voditeljica AI-a u Intelliasu, Jonatan Lerga, prodekan za nastavu na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i voditelj Centra za AI i cybersecurity na Sveučilištu u Rijeci, i Marijo Volarević, direktor za digitalnu izvrsnost u riječkoj farmaceutskoj tvrtci JGL, raspravljat će o transformacijskom utjecaju umjetne inteligencije, istražujući prilike, izazove i strategije za prilagodbu novim tehnologijama, pod moderatorskom palicom Dore Klanjčec, projektne menadžerice u CroAI-u. Cilj je okupiti raznolike perspektive inženjera, učitelja, znanstvenika, poduzetnika, studenata, političara i drugih kako bi razmijenili svoja saznanja i potaknuli duboku i značajnu raspravu.

Prijaviti se možete ovdje.