Combis konferencija 2019.

Combis konferencija 2019.

Kraj svibnja ove godine rezerviran je za 13. izdanje Combis konferencije.

13. po redu Combis konferencija ove će se godine održati krajem svibnja, a nakon što se prošle godine održala u Poreču, ovogodišnje izdanje seli se u Vodice, točnije u kompleks Olympia, 500 metara od centra Vodica.

Sretno 13. izdanje tako će ponovno na Jadranu okupiti velik broj ICT stručnjaka koji će razmjenjivati ideje, družiti se i poslušati predavanja o najnovijim trendovima u ICT tehnologiji. Krovna tema konferencije je Going Beyond Ideas, kojom iz Combisa nastoje naglasiti realizaciju inovativnih ideja. Kompanije i/ili timovi se uzdižu ili padaju ovisno o sposobnosti provođenja pobjedničkih koncepata i strategija, a inovacije i agilnost su ključne riječi tog procesa. Iz tog razloga, prednost na tržištu imaju oni koji na vrijeme primijete promjene u svom poslovnom okruženju te brzo i pametno reagiraju, smatraju u Combisu.

Kroz dva dana trajanja konferencije, više od 50 ICT stručnjaka govorit će o tehnološkim trendovima, a neke od tema o kojima će se govoriti su sigurnost, cloud rješenja i digitalna maloprodaja, a predstavit će se i studije slučaja na čijim će primjerima sudionici konferencije moći točno vidjeti prednosti korištenja novih tehnoloških dostignuća. Govorit će se tako o implementaciji Palo Alto VNP koncentratora i vatrozida u podatkovnim centrima, ali i upravljanju ispisnim rješenjima na kojima je Combis surađivao s HZZ-om. Slušat ćemo i studiju slučaja u Gavriloviću, gdje se radilo o unaprjeđenju kompletne IT infrastrukture domaće tvrtke.

Keynote predavanje će održati najpoznatiji nogometni sudac svih vremena Pierluigi Colina, koji je, osim što predsjeda sudačkim odborom FIFA-e također govornik koji predaje o temama menadžmenta sukoba, važnosti pripreme i drugim temama, a čije će bogato životno iskustvo i znanje zasigurno inspirirati i poučiti sve sudionike konferencije.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na službenim stranicama, gdje također možete rezervirati svoju kotizaciju.