CISEx Friday Vodnjan

CISEx Friday Vodnjan

25. listopada 2019. CISEx u suradnji s Infobipom održava CISEx Friday u Vodnjanu!

Udruga CISEx poziva sve članove i prijatelje udruge CISEx, a posebno tvrtke s područja Istre da im se pridruže na Infobipovom kampusu Pangea u Vodnjanu na 40. po redu CISEx Fridayu. Cilj im je okupiti što više predstavnika ICT industrije s istarskog područja kako bi dali još jedan poticaj jačanju ICT zajednice na ovom području i stvorili nove prilike za umrežavanje i suradnju u istarskoj ICT zajednici.

Program će započeti predstavljanjem udruge hrvatskih izvoznika softvera – CISEx – koja okuplja više od 250 IT tvrtki diljem Hrvatske. Misija udruge je razvijati IT djelatnost u Hrvatskoj kroz unaprijeđenje pozicije softverske proizvodnje, izvoza i poduzetništva, otvaranje novih radnih mjesta i pozicioniranje članova na globalnom tržištu te njihovo povezivanje i poticanje na međusobnu razmjenu savjeta i iskustava.

Potom će tvrtka Infobip predstaviti projekte i programe usmjerene prema zajednici, mnogi od njih odvijaju se ili koordiniraju upravo na tehnološkom kampusu Pangea u Vodnjanu, koji je od otvaranja pred dvije godine postao važna točka susreta i razmjene iskustava i znanja iz svijeta tehnologije i međunarodnog poslovanja.

Zatim će tvrtka Dominion Hosting Holding SpA (DHH SpA) prisutnima ispričati svoju poduzetničku priču kako su se, uz pomoć organizacije CEED Slovenija, od malog studentskog startupa razvili u međunarodnu kompaniju. Predstavit će izazove s kojima su se susreli na svom putu i podijeliti sa sudionicima kako je pomoć od strane CEED-a u obliku znanja, mentorstva i peer-to-peer komunikacije doprinijela njihovom uspjehu.

Sudjelovanje na događaju je potpuno besplatno, ali obvezno je prijaviti se putem sustava Entrio.