ChalLEANge 2023.

ChalLEANge 2023.

Više od 500 sudionika slušat će 50 govornika u CineStar dvoranama Z Centra na panelima koji su podijeljeni u 5 tema.

Hrvatska privreda i poslovni subjekti ispred sebe imaju mogućnost za veliki uzlet i napredovanje. Međunarodna konferencija ChalLEANge, koja se u Zagrebu održava 15. studenog, ponudit će rješenja i iskustva provedenih projekata koja će mnogima itekako unaprijediti poslovanje i staviti ih uz bok s vodećima.

Konferencija je otvorena za sve, a namijenjena je posebno za zaposlenike tvrtki raznih industrija, poduzetnike, članove uprava, direktore, akademike, predstavnike vlade, poslovne lidere, stručnjake iz područja digitalne tehnologije, inovatore, investitore, stručnjake za održivost i zaštitu okoliša, vlasnike poduzeća, managere, novinare, studente, i sve ostale zainteresirane sudionike.

Jedna od ključnih tema konferencije je Lean menadžment, koji je postao sve važniji u poslovnom svijetu. Lean metodologija potiče kontinuirano poboljšanje, eliminaciju rasipanja i optimizaciju procesa kako bi se postigla veća učinkovitost i zadovoljstvo klijenata. Na konferenciji će biti predstavljene najnovije tehnike i alati za implementaciju Lean principa u različitim industrijama.

Što posjetitelji mogu očekivati?

Ova jedinstvena konferencija okuplja vrhunske stručnjake iz područja digitalne transformacije, informacijske tehnologije i umjetne inteligencije kako bi istražili najnovije trendove i inovacije i na tim područjima.

Green dio konferencije, bit će mjesto održavanja inspirativnih predavanja, panel-diskusija i radionica usmjerenih na razumijevanje izazova i mogućnosti koje pruža zelena, cirkularna ekonomija. Govornici će podijeliti svoja iskustva, istaknuti primjere najbolje prakse i razgovarati o najnovijim tehnološkim inovacijama i trendovima koji podržavaju održivi razvoj.

Leadership dio je pak ključni faktor uspjeha svake organizacije, stoga će na konferenciji biti obrađene teme vezane uz razvoj vještina lidera i upravljanje timovima. Sudionici će imati priliku čuti inspirativne govore, sudjelovati u panelima i radionicama te stvoriti nove veze s drugim stručnjacima iz područja leadershipa.

Za sve one koji počinju tu je startup dio konferencije. U tom će se dijelu održati prezentacije i pitchevi ideja. Startup timovi iz različitih industrija bit će odabrani da prezentiraju svoje inovativne projekte odnosno da se predstave publici i tržištu.

Više informacija o samoj konferenciji, kao i prijave, mogu se pronaći na službenoj web stranici dogđaja.