Central Europe Tech Summit 2019.

Central Europe Tech Summit 2019.

Hrvatski poduzetnici i tvrtke koje žele svoje poslovanje predstaviti u Austriji vrlo će se dobro snaći na poslovnom forumu Central Europe Tech Summit 2019. kojeg u rujnu organizira Udruga Hrvatskih Poduzetnika. Forum je usmjeren na tvrtke iz ICT područja, a njegov cilj je jednostavno osnažiti i poboljšati veze između država Balkana i zemalja njemačkog govornog područja.

Na forumu će se raspravljati o prednostima i izazovima otvaranja tvrtke u Austriji o kojima će govoriti predstavnici tvrki Undabot, Serengeti, Heptabit, ali i Artus Steuerberatunga. O prilikama za investiranje u tvrtke iz naše regije na panel raspravi će govoriti predstavnici Styrie, tvrtke 9yards i AVL AST, a na posebnom dijelu foruma predstavit će se i neke od poznatih domaćih tvrtki poput Bornfighta, TTTecha, CorpLifea i Radar Cyber Securityja.

Iako je ulaz na forum potpuno besplatan, svoje mjesto potrebno je rezervirati putem službenih stranica i tako dobiti priliku za odličan networking s predstavnicima tvrtki iz Austrije i Njemačke, a možda i poneku plodonosnu suradnju.