Bug Future Show 2019.

Bug Future Show 2019.

Šesti po redu Bug Future Show, najveći tehnološki show u regiji polako se približava, a ovogodišnji moto konferencije je A Different Humanity. Tako će se u Kinu Europa 7. veljače okupiti ljubitelji hardvera i novih tehnologija, a naglasak će biti upravo na tehnologijama budućnosti koje bi trebale promijeniti poslovanje i čovječanstvo nabolje, ali i rizicima koje nose.

Ovogodišnje keynote govornike predvodi Fr. Robert Ballecer, poznati tehnološki podcaster iz SAD-a koji je također i jezuitski svećenik. Digital Jesuit kako se voli nazvati održat će predavanje pod nazivom The End of Everything (As we know it) u kojem će razotkrivati tehnološke trendove koji nisu donijeli previše pozitivnih promjena čovječanstvu, ali i otkriti one koji bi možda mogli utjecati na naše živote vrlo pozitivno.

Drugi keynote govor održat će Marina Krleža, osnivačica projekta Seksoteka koja će govoriti o načinima na koje je tehnologija promijenila i srušila seksualne tabue te utjecala na promjene u seksualnom životu milijuna ljudi, te Korad Korlević, koji će iz svoje jedinstvene perspektive pokazati viđenje budućih civilizacija koje će biti obogaćene, ali i unazađene tehnologijom.

Osim ova tri keynote predavanja, čekaju nas panel rasprave o influencer marketingu i problemima koji muče developere, ali i prezentacije startupa te učitelja koji su protekle godine u svoju nastavu uvodili suvremenu tehnologiju kako bi mladima omogućili lakše učenje. U središnjem dijelu programa gostovat će i startup Orqa koji se tek nedavno vratio s CES-a u Las Vegasu gdje su održali razgovore s nekim od najutjecajnijih figura tech industrije.

Karte za Future Show besplatne su i ove godine, ali kako se na Future show može upasti samo s pozivnicom, ukoliko ju još niste dobili možete se javiti na info@bfs.bug.hr i dati dobar razlog zašto biste baš vi trebali gostovati na ovoj priredbi.