Budućnost obiteljskih tvrtki

Budućnost obiteljskih tvrtki

Poslovni tjednik Lider u Zagrebu, 8. ožujka, organizira jubilarnu, 10. konferenciju Budućnost obiteljski tvrtki, koja će se održati u hotelu Panorama s početkom u 9:00h.

Konferencija je namijenjena svim vlasnicima i menadžerima koji rade u obiteljskim tvrtkama ili to planiraju, pravnicima, konzultantima, predstavnicima državnih institucija kojima je u interesu što brži i kvalitetniji razvoj obiteljskih tvrtki, financijskim institucijama te savjetnicima za specifične teme usko vezane za obiteljsko poduzetništvo.

Glavna tema ovogodišnje konferencije je Svi izazovi transfera vlasništva. Na konferenciji možete očekivati informacije o novim mjerama Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta namijenjene obiteljskim tvrtkama, predavanja o obiteljskim tvrtkama, njihovom ulasku na tržište kapitala te kako ih lako pripremiti za generacijski transfer. Bit će održane i panel rasprave s temama o umirovljenim osnivačima i Tvrtkama kćeri, odnosno tko su nasljednice obiteljskih tvrtki.

Osim predavanja provest će se i tri radionice: Radionica za pronalaženje inovativnih rješenja – Design Thinking, tj. kako naučiti razmišljati kreativno, kao dizajner, te kako to iskoristiti u različitim poslovnim situacijama. Sljedeća je Coaching radionica – Prijenos liderstva u obiteljskim tvrtkama kojoj je cilj osnivačima i vlasnicima obiteljskih tvrtki pažnju skrenuti na važnost kvalitetnog liderstva i konstruktivne komunikacije. Na kraju konferencije održat će se radionica o obiteljskim odnosima – Temeljni izazov transfera vlasništva i upravljanja koja će poučiti o povjerenju, zajedničkim vrijednostima i otvorenoj komunikaciji u obiteljskom i poslovnom kontekstu.

Dodatne informacije, cjelokupni program kao i prijave za konferenciju dostupne su na službenim stranicama.