Brendaonica: Instagram Success

Brendaonica: Instagram Success

Želite lajkove i interakcije na Instagramu? Brendaonica je pravo mjesto za vas.

Nakon više od tri godine i trideset uspješno realiziranih radionica i predavanja s preko petsto polaznika u Puli, Rijeci, Zagrebu i Zadru, Brendaonica će se za sve zainteresirane polaznike, ponovno održati u Zagrebu, u subotu, 12.10. od 9 do 15 sati.

Radionicu posvećenu Instagramu pod nazivom: „Brendaonica Instagram
Success: Iskoristi potencijal Instagrama za brendiranje sebe ili svog biznisa“,
vodit će prepoznatljiv i dinamičan duo, Morena Milevoj, autorica i nositeljica projekta Brendaonica te stručnjakinja s bogatim iskustvom rada u marketinškim komunikacijama (online i offline) i Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik i strateg s dugogodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji na postavljanju komunikacijskih strategija i kampanja.

Na „Brendaonici Instagram Success“, koja je namijenjena freelancerima, mikro i malim poduzetnicima te svima onima koji žele raditi na razvoju i promociji svojeg brenda, polaznici će imati priliku u jednom danu proći osnove komunikacijske strategije i marketinga na Instagramu, od toga kako stvoriti vizualno prepoznatljiv feed te kako formatirati i editirati fotografije i kako ispravno koristiti #hashtagove, do taktika povećanja angažmana objava.

Također, naučit će kako kreirati zanimljive Stories koristeći storytelling metodu te kako najbolje iskoristiti Instagram Live opciju, a kako aktivirati pratitelje putem Stories koristeći gifove, ankete i ostale opcije. Naučit će kako osmisliti nagradni natječaj na Instagramu te kako koristiti „User Generated Content“ za promociju svojeg brenda. Osim toga, naučit će kako kreirati mjesečni plan objava i koje aplikacije za to koristiti, kao i zbog čega je Canva važna za vizualno osmišljavanje marketinške strategije brenda na Instagramu te zbog čega je potrebno sustavno pratiti analitiku.

Svi zainteresirani za Brendaonicu u Zagrebu mogu se prijaviti putem forme, a cijena edukacije iznosi 990 KN.