Booking Manager Summit

Booking Manager Summit

Konferencija Booking Manager Summit, u organizaciji tvrtke MMK Systems, održat će se od 18. do 19. studenoga 2019. godine u hotelu Westin u Zagrebu kao prva konferencija na svijetu usmjerena edukaciji i umrežavanju yacht čarter profesionalaca.

Svečano otvorenje započet će u ponedjeljak u 9:50 sati uvodnim pozdravima ministra turizma g. Garija Cappellija, ministra mora, prometa i turizma g. Olega Butkovića te direktora Hrvatske turističke zajednice g. Kristijana Stančića.

Cilj konferencije je educirati cjelokupno tržište na svim područjima koja su im potrebna u svakodnevnom poslovanju i susretanju s izazovima dinamične čarter industrije. Naglasak je na edukaciji i stvaranju novih partnerstva, kao i promoviranju poduzetništva i turizma. Konferencija će okupiti predstavnike čarter industrije iz 30 zemalja svijeta kao i vodeće stručnjake iz područja marketinga, prodaje, digitalnih platformi te porezne savjetnike koji će održati predavanja specijalizirana upravo za čarter industriju.

Poslije svečanog otvorenja će posjetiteljima u sklopu panel diskusija i predavanja svoja znanja podijeliti neki od najcjenjenijih stručnjaka iz područja marketinga i prodaje poput Daniela Disneya, Chrisa Simmancea, Rica Rodrigueza i Daniela G. Siegela. Uz renomirane svjetske predavače, posjetitelji će imati priliku čuti i poznate domaće stručnjake poput Damira Hoyke i Davora Bilmana.

Predavanja će se održavati u dvoranama Maksimir, Zrinjevac, Zelengaj i Jelenovac, a posjetitelji istovremeno imaju priliku posjetiti izlagače iz 30 zemalja svijeta na njihovim štandovima u Kristalnoj dvorani hotela Westin.

Više informacija pronađite na službenoj stranici konferencije.