Besplatna radionica: Kako razviti digitalni proizvod

Besplatna radionica: Kako razviti digitalni proizvod

Kao božićni poklon smo vam kroz Netokracijinu inicijativu Digitalna karijera u suradnji s eksluzivnim partnerom Raiffeisen bankom pripremili dvosatnu radionicu o tome kako razviti digitalni proizvod koja će se održati u srijedu, 11. prosinca, u 17:00 sati – kao uvod u vašu potencijalnu novu karijeru!

Stupanjem na snagu direktive PSD2 započinje novo financijsko doba otvorenog bankarstva! Digitalna transformacija bankarstva donosi mnoge prilike i izazove fintech tvrtkama i startupima, tehnološkim gigantima i telekomima za razvijanje tehnoloških rješenja i inovacija koji će utjecati na različite sfere života povezane s novcem.

Banke poput Raiffeisen banke razvijaju niz digitalnih proizvoda i aplikacija, dok digitalni proizvodi poput mobilnih aplikacija Revolut brzo rastu – stiglo je zlatno doba FinTecha! 

Fintech sfera u potrazi je za developerima, dizajnerima, ali i ne-ICT talentima koji će raditi na razvoju, podršci i vođenju projekata kao product manageri i voditelji projekata! Radi se o savršenoj prilici za digitalnu karijeru ako studirate:

  • Ekonomiju, marketing
  • Psihologiju, sociologiju
  • Komunikologiju, novinarstvo

Što možeš očekivati na edukaciji?

Radionicu će voditi Head Product Manager, Nadica Slaviček, i Digital Product Manager, Bruno Runtas. Provest će te kroz tri glavne faze razvoja digitalnog proizvoda, uz praktične primjere i vježbe te sveukupni teorijski pregled.

Edukaciji vrijednoj 1500 kuna moći ćeš prisustvovati u potpunosti besplatno!

Više informacije možete saznati na službenoj web stranici ili Facebook događaju.

Prijavite se putem prijavne forme do ponedjeljka, 9. prosinca!