BalCannes

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

BalCannes

U punom su jeku pripreme za novo izdanje BalCannesa – nakon što je deset godina ujedinjavao naša tržišta, sada im ponovno otvara svoja vrata, i to pod reflektorima Dana komunikacija.

Niz godina lavovi BalCannesa ukrašavali su vrata najkvalitetnijih agencija s ovih prostora, a revija kreativnosti pritom je okupila 150 agencija sa stotinama i stotinama komunikacijskih projekata koje su ocjenjivali deseci cijenjenih članova žirija.

Nakon dvogodišnje pauze, vrijeme je za zaokret, novu stvaralačku energiju i za ponovni susret regije – na Danima komunikacija, koji će se u travnju 2023. održati u Rovinju.

Najbolji kreativci dobit će priliku izaći pod svjetla reflektora glavne pozornice ovoga festivala koji nosi dvostruku nominaciju britanskoga Association Excellence Awardsa za jedan od najboljih evenata na svijetu – te će BalCannes, koji je oduvijek slavio komunikacijske uspjehe.

Novi će koncept obilježiti komunikacijsku scenu

Pozivaju se komunikatori iz malih i velikih agencija Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije koji sa svojim klijentima pomiču granice da se pridruže velikom slavlju kreativnosti – prijave se otvaraju 25. kolovoza, kada će biti predstavljen novi pravilnik natjecanja, otkrivene kategorije i važne novosti kojima će BalCannes definirati regionalnu industriju.

Kvalifikacijski period natjecanja, s obzirom na dvogodišnju pauzu, obuhvatit će sve one izvrsne projekte realizirane tijekom posljednje dvije godine – od 20. kolovoza 2020. do 20. studenog 2022.

Nova kategorizacija i vrijedne nagrade

Najboljima će – s obzirom na niz kategorija poslovnoga djelovanja u kojima će se natjecati – biti uručene zlatne, srebrne i brončane statue, a precizna će kategorizacija svima omogućiti da okušaju svoje snage na velikoj sceni tržišnih komunikacija i istaknu svoju izvrsnost. Vrhunac natjecanja bit će dodjela BalCannes Grand Prixa za najuspješniji projekt, kao i nagrade za najbolju agenciju i najboljega klijenta BalCannesa.

Detaljne informacije i sve novosti o natjecanju bit će dostupne 25. kolovoza 2022. na
službenim stranicama.