Automation Summit

Automation Summit

Nova konferencija donosi ekspertizu domaćih i stranih stručnjaka iz područja automatizacije poslovnih procesa korištenjem tehnologije.

Automation Summit je nova godišnja konferencija koja će od 25. do 26. travnja u hotelu Le Meridien Lav u Splitu okupiti 200 najviših rukovoditelja, stručnjaka iz industrije i globalnih vizionara u pregledu najnovijih dostignuća u automatizaciji i unaprjeđenju poslovnih procesa.

„Naglasak ove konferencije je na konkretne scenarije korištenja tehnologije, prednosti koje donosi organizacijama donosi te najbolje prakse iz implementacija. Puno toga se događa u IT i poslovnom svijetu, a Automation Summit će pružiti najbolje uvide u svjetske trendove.“, rekao je Darko Jovišić, CEO i suosnivač kompanije robotiq.ai koja je pokrenula konferenciju.

Predavači iz SAD, Njemačke, Češke, Litve, Hrvatske i Srbije podijelit će znanje i iskustvo s naprednim načinima automatizacije procesa kroz primjenu najnovijih tehnologija kao što su umjetna inteligencija (AI), robotska automatizacija procesa (RPA), inteligentna obrada dokumenata (IDP) i druge.

Među dosad potvrđenim govornicima ističu se Katie Trickey, odgovorna za globalni IT u tvrtki Standex Electronics, Andrius ​​Bičeika iz Revoluta i Caspar Jans iz Software AG.

Osim ovih, organizatori najavljuju preko 20 međunarodnih govornika koji će podijeliti ekspertizu sa sudionicima konferencije.