Alumnijada 2023

Alumnijada 2023

Networking događaj koji okuplja alumne inženjerskih fakulteta iz Hrvatske i regije.

Alumnijada je networking događaj koji već treću godinu okuplja alumne fakulteta iz područja informatike, računalstva, elektrotehnike, graditeljstva, mehatronike i strojarstva iz Hrvatske, a od ove godine i iz regije. Cilj događaja je poticanje stručne razmjene i povezivanja s poslodavcima.

Događaj je pokrenut kako bi alumni razmijenili iskustva, saznali novosti iz svoje struke, ali i više o ponudama različitih tvrtki u industriji te se kroz neformalnu atmosferu družili s kolegama.

Ovogodišnja ALUMNIJADA 2023 podiže događaj na jednu novu razinu:

  • Više od 1000 m2 natkrivenog prostora za razmjenu ideja i networking.
  • Više od 700 stručnjaka iz cijele regije.
  • 120+ parkirnih mjesta za lakši pristup.
  • Više od 25 sponzora!
  • Hrana i piće za goste i sponzore.

Osim prezentacije generalnih i zlatnih sponzora ove godine na pozornici pridružit će se zanimljiv dvojac stranih poduzetnika, Jan de Jong i Paul Bradbury. Govorit će o načinu života u Hrvatskoj i kako ga oni vide kroz oči poduzetnika, koji je work life balance danas najbolji za zadovoljne zaposlenike i kako učiniti zajednicu koja nas okružuje boljim mjestom za sve nas.

Pridruži se Alumnijadi 2023

Ako niste dobili svoj poziv, a završili ste TVZ, za više informacija javIte se na info@alumni-tvz.hr. Alumniji drugih tehničkih fakulteta, javite se svojim alumni predstavnicima za više informacija jer ste svi pozvani!

*Sudjelovanje za alumni članove i njihove +1 je free of charge.

Osiguraj svoje mjesto i sve dodatne informacije saznaj OVDJE.