Advanced Technology Days 2019.

Advanced Technology Days 2019.

Jedna od najpoznatijih domaćih IT konferencija, Advanced Technology Days, održava se i ove godine u Zagrebu, i to početkom prosinca. IT stručnjaci će tijekom dva dana početkom prosinca razgovarati o aktualnim trendovima i temama koje će obilježiti IT scenu u bližoj budućnosti, a iz organizacije napominju kako se očekuje više od 500 stručnjaka iz raznih polja IT industrije.

Prošlo izdanje konferencije proteklo je u znaku rasprava i predavanja o IoTu, DevOpsima, sigurnosti i drugim aktualnostima, a ovogodišnje izdanje će biti još više “podebljano” zanimljivim sadržajima. Govorit će se, između ostalog, i o razvoju mobilnih i web rješenja, kontenjerima i DevOpsima, modernim podatkovnim tehnologijama, umjetnoj inteligenciji, poslovnim IT rješenjima i drugim temama. 

Ono što ATD čini zanimljivim je pristup temama iz perspektive IT stručnjaka, a ne marketinga ili prodaje, što je ovu konferenciju učinilo omiljenom upravo za ovu ciljanu skupinu. Svoje mjesto na konferenciji možete rezervirati na službenim stranicama.