AdriatiCON 2023.

AdriatiCON 2023.

Tvrtka Agilcon najavila je drugo izdanje regionalne Salesforce konferencije AdriatiCON 2023 koja će se održati 9. studenoga u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.

Ovogodišnja konferencija pod sloganom Your Business, Powered by Future donosi bogat program tijekom kojeg će više od 20 govornika iz Salesforcea i HR zajednice u sklopu 13 predavanja i panela predstaviti nova rješenja, kao i svoja iskustva te uspješne projekte.

Konferenciju će otvoriti Hrvoje Supić, potpredsjednik tvrtke Salesforce za područje srednje i istočne Europe, predavanjem na temu strateškog pogleda na globalno poslovanje i tehnologiju, kao i implementacije novih rješenja i trendova u Adriatic regiji, dok će se Marko Perme, osnivač i direktor tvrtke Agilcon, u svom govoru dotaknuti važne teme značaja umjetne inteligencije za budućnost rada posebno kada su u pitanju ljudski resursi (HR).

Sudionici konferencije će kroz predavanje pod nazivom Adoption Journey: from Plain CRM to B2B Automation, and Magic of AI koje će održati Krešimir Mudrovčić, direktor tvrtke CROZ, imati priliku čuti o načinu na koji Salesforce pomaže u B2B prodajnim procesima te kako nove značajke platforme pomažu u poboljšanju korisničkog iskustva.

Jure Kapetan, izvršni direktor tvrtke Merkur te Mitka Avramova, regionalna potpredsjednica tvrtke Salesforce za prodaju, na predavanju pod naslovom Strategic View on Modern Marketing and Sales Practices of a Retail Giant razgovarat će na temu Merkurove strategije za angažman kupaca i ulozi tehnologije u tom procesu, dok će Jadranka Čulo Petrovčić, regionalna direktorica za HR u tvrtki Jysk, održati izlaganje na temu How can technology enable strategic HR.

U sklopu panela pod nazivom Lessons Learned from Implementing New Technologies Ivana Les, direktorica za korisničko iskustvo tvrtke Unconditional, Mirela Držaić, zamjenica direktorice prodaje tvrtke CROZ, Nikola Zubalj, voditelj projekta za automatizaciju marketinga u tvrtki Teva te Stana Džudović, senior konzultant u tvrtki Agilcon, razgovarat će o procesu implementacije marketing automatizacije kroz vlastite primjere iz prakse.

Sudjelovanje na drugom izdanju regionalne konferencije AdriatiCON 2023 je besplatno, a više o konferenciji AdriatiCON 2023 možete pronaći ovdje