Adria Business Network #3

Adria Business Network #3

O prošlosti i budućnosti Poliklinike Bagatin saznati više možete na novom izdanju Adria Business Networka.

Treće izdanje Adria Business Network događaja održat će se ovoga prosinca u prostorijama Poliklinike Bagatin u Zagrebu. Radi se o sada već etabliranom događaju koji nastoji spojiti poduzetnike kroz kvalitetno druženje i networking, ali i predavanja vrsnih poduzetnika.

U prvome dijelu događaja ravnatelj Poliklinike, Ognjen Bagatin govorit će o tome kako je obiteljska tvrtka, Poliklinika Bagatin, u nekoliko godina od jednog narasla do 120 zaposlenika koji rade na trima lokacijama, te zašto je stigla čak i do Deloitte ljestvice najbrže rastućih malih i srednjih zdravstvenih ustanova. Ognjen će govoriti i o vještinama koje su potrebne da se jedna poliklinika razvije u ovako moćan brend, a dotaknut će se i edukacije koja je postala sinonim za Polikliniku Bagatin u posljednjih nekoliko godina.

Dio iznosa od prodaje ulaznica za ovaj događaj bit će namijenjen slijepim i slabovidnim štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek” u Zagrebu. Ulaznice za događaj možete osigurati putem sustava Entrio.