Adria Business Network #2

Adria Business Network #2

O Funderbeamu i uspješnim poslovnim pričama ostvarenima na ovoj platformi govorit će se na drugom izdanju Adria Business Networka.

U organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić održat će se drugi Adria Business Network, događaj na kojem ćemo ovaj puta imati prilike saznati više o Funderbeamu i načinima na koje se putem ove platforme mogu realizirati investicije.

U prvom dijelu događaja gosti će biti Damir Bičanić, voditelj Funderbeama SEE i Adnan Mehmedović Medo, voditelj marketinga Fresh Island festivala. Fresh Island prvi je festival koji se našao na ovoj platformi, a na Funderbeamu su uspjeli prikupiti više od 700 tisuća eura za razvoj svog poslovanja i nastavak rasta.

Organizatori dodaju:

Investiranje u privatne kompanije, pogotovo internacionalno, predstavlja niz administrativnih prepreka. Investitori do sada nisu imali jednostavan način ulaganja i trgovanja s privatnim kompanijama. Startupi i male tvrtke nisu mogle na jednostavan način doći do kapitala. To se mijenja s Funderbeamom, globalnom platformom za financiranje i trgovanje udjelima privatnih kompanija. Podijelit ćemo iskustva prošlih financiranja iz Hrvatske na platformi.

Gosti predavači nastavit će se družiti s okupljenim gostima događaja i nakon predavanja, te nas očekuje i jednominutni pitch svih prisutnih na događaju. Tko zna, možda baš vaša ideja ima potencijal za uspjeh na Funderbeamu?

Ulaznice za događaj mogu se osigurati putem sustava entrio, a organizatori napominju kako će čitav događaj početi oko 18 sati i trajati oko dva sata.

Pozivamo vas na drugi Adria Business Networking događaj u organizaciji poduzetnica Željka Barišić i Kris Tina na kojem…

Geplaatst door Adria Business Network op Zondag 27 oktober 2019