9. TMC konferencija: Nove tehnologije u industriji putovanja

9. TMC konferencija: Nove tehnologije u industriji putovanja

Što nam donosi budućnost avioprometa i putovanja općenito, saznajte od predstavnika svjetskih lidera industrije putovanja na 9. konferenciji Travel Management Companyja.

Po prvi puta u Hrvatskoj ključni predstavnici svjetskih lidera u industriji putovanja poput Kiwi.com, Trevelporta, Amadeusa, AerTicketa, okupit će se kao govornici konferencije“Nove tehnologije u industriji putovanja”, kako bi brojne sudionike inspirirali za promjene i izazove koji ih očekuju na području avioprometa i putovanja.

Deveto izdanje TMC konferencije, organizira se u Zagrebu, 7. veljače 2019. u Travel HUB Gacka 16, a glavna tema je novo poglavlje u svijetu putovanja koje se otvorilo dolaskom novih tehnologija i promjena korisničkih navika.

Konkretno, pričat će se o tome kako se na te promjene pripremiti. Od toga kako će nove razine IATA sustava akreditacije i nagodbe preoblikovati naše tržište i turističku industriju, zašto su važna strateška lokalna i regionalna partnerstva – poput onog što avio giganti imaju s domaćinom konferencije, Travel Management Companyjem (TMC) te općenito u kojem smjeru turistička industrija ide – samo su neke od tema koje će ova konferencija obuhvatiti.

Prijaviti se možete na stranicama konferencije. Ulaznica koja vam osigurava praćenje predavanja i sudjelovanje u radionicama iznosi 100 eura, dok je prijava samo za radionice besplatna.

Kako će AI mijenjati aviopromet?

Na konferenciji će sudjelovati i predstavnici tvrtki u avioprometu, turističkih agencija i onih iz područja prodaje aviokarata, tehnoloških tvrtki, hotelskog smještaja kao i mnoge regionalne tvrtke iz područja transfera.

TMC kao organizator, ali i lider u tehnološkim rješenjima u avioprometu na našem području, bogatim rasporedom, kroz predavanja, radionice i B2B, želi svima okupljenima pokazati što budućnost avioprometa nosi – što je to umjetna inteligencija te kako će svojim pametnim algoritmima, kojima će ponuditi kupcu najbolja individualna rješenja za aviokarte, smještaj i ostali prijevoz, mijenjati tržište pa tako i sveukupnu ponudu u avioprometu.

Osnivač TMC-a Anđelko Ćalušić ističe da se konferencijom želi najaviti potreba implementacije novih tehnologija na tržištu avioprometa, ali isto tako važnost povezivanja i strateških lokalnih partnerstva:

Otvaranjem tema i pitanja na konferenciji želi se potaknuti na pozitivnu promjenu za bržu i efikasniju ponudu avioprometa, hotelskog smještaja i transfera koje se uz nju vežu, kako bi lokalne tvrtke tog područja u regiji prihvatile nove načine i tehnologije koje će im pomoći da ponude što bolja rješenja krajnjem kupcu.