LEAP Summit 2023

LEAP Summit 2023

Najveća konferencija za mlade u ovom dijelu Europe, LEAP Summit, u svibnju se osmi put za redom vraća na zagrebačku scenu.

Ovogodišnje međunarodno multidisciplinarno izdanje održat će se 18. i 19. svibnja u Zagreb Fair Congress Centru Zagrebačkoga Velesajma. Na četiri tematske pozornice LEAP Summit okupit će preko 60 predavača iz vrha poslovnoga svijeta, a očekuje se preko 2000 uzvanika iz tridesetak zemalja.

O važnosti ovog događanja svjedoči činjenica da je LEAP Summit, počevši kao studentska inicijativa, u ovih osam godina kontinuiteta izrastao u jednu od najvažnijih konferencija koja u hrvatskoj metropoli ugošćuje tisuće sudionika i međunarodnih predavača, vodećih profesionalaca brzorastućih industrija.

S misijom da educira i inspirira buduću generaciju inovatora, poduzetnika, lidera i pokretača pozitivnih promjena u društvu, fokus je na multidisciplinarnom pristupu temama poput digitalne tehnologije, održivog razvoja, inovacija i razvoja karijere perspektive stvarnih pokretača promjena u svijetu. Organizatori najavljuju da će, s promjenom lokacije, ovo biti najbolje i najveće izdanje do sad.

Prijave za osmo izdanje LEAP Summita otvorene su, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Kako bi dobili svoju ulaznicu, potrebno je popuniti obrazac.