3. Mini PR konferencija

3. Mini PR konferencija

Udruga Split Tech City i agencija Vrh komunikacije organiziraju treće izdanje mini PR konferencije Komunikacijska izvrsnoST.

Na panel raspravi “Organizacija događaja od A do Ž” publika će saznati kako izgleda proces organiziranja događaja poput tehnoloških konferencija i glazbenih festivala. Razgovarat će se i o tome koliko nedostatak infrastrukture utječe na gradsku scenu događaja, ima li Split potencijala za kongresni turizam, na koji se način promoviraju eventi i sl. Panel će moderirati Pinija Poljaković, a kao panelisti će nastupiti organizator festivala San Sustipanske Noći Danijell Nikolla, komunikacijski stručnjak Luka Šipić i organizatorica Split Tech City događaja Romana Ban.

U dijelu programa nazvanom “Mini Event Pitch” ukratko će se predstaviti lokalne inicijative koje već godinama organiziraju hvalevrijedne projekte: Digitalna Dalmacija, Tinel Meetup, BlockSplit, udruga DUMP i ESN Split najavit će odlične događaje koje upravo pripremaju.

“Komunikacija kao ključni zagovarački alat” naziv je dijela programa u kojem će Luka Šipić (Vrh komunikacije) intervjuirati Andreu Čović Vidović, v. d. voditeljicu Predstavništva i medija za Europsku komisiju u Hrvatskoj. Andrea ima više od 15 godina profesionalnog iskustva u europskim poslovima, diplomaciji, komunikacijama, menadžmentu i mentorstvu. Članica je Upravnog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i bila je programska direktorica godišnje KOMferencije HUOJ-a održane u Splitu 2023. Lažne vijesti, medijsko provjeravanje činjenica i korištenje različitih komunikacijskih tehnika u političkim kampanjama samo su neke od tema o kojima će Andrea i Luka razgovarati.

Kraj večeri rezerviran je za Q&A – sesiju pitanja i odgovora, gdje će publika moći razmijeniti informacije i iskustva sa svim sudionicima.Više informacija možete potražiti na web stranici split-techcity.com.