23. UX Meetup Zagreb

23. UX Meetup Zagreb

Osim što je po redu 23. UX meetup, ovo je ujedno i 1. na kojem će se organizirati recenziranje portfelja.

Dizajneri i svi povezani s UX-om, prije ljetne pauze stiže vas neformalno UX druženje u Cafeu u Dvorištu, u organizaciji IxDA Hrvatska.

Ovo 23. po redu druženje donosi pak i nešto promjena u standardni program. Iz IxDA odlučili su da networking događaja upotpune sa stručnim recenzijama radova s ciljem da svi zainteresirani kolege dobiju povratnu informaciju za svoj rad. Što je ujedno još jedna dobra prilika za upoznavanje i umrežavanje s kolegama.

Predstavite svoj portfelj ili pojedinačne projekte neovisno u kojoj fazi se nalaze i diskutirajte o odlukama koje ste donijeli ili koje tek trebate donijeti. Prokomentirajte općenito vaš portfolio i saznajte što je važno za dobru prezentaciju vaših radova.

Vaši recezenti 23. meetupa bit će Marina Jukić iz Infinuma, Fran Mubrin iz 404, Gasper Sopi iz Hyperactivea, Mario Šestak iz Bornfighta, Ivan Bjelajac iz Biena te Vladimir Končar iz Fivea. Poručuju da od njih svakako možete računati na direktne komentare i sugestije u smjeru unapređivanja svog rada ili rješenja.

Osim toga, ekipa iza Digital Lab.in konferencije, partneri ovog meetupa, osigurali su posebne pogodnosti za sve sudionike. Svi oni koji predstave svoj rad ili potraže savjet, ulaze u bubanj za dvije besplatne karte za konferenciju. Nadalje, za sve sudionike koji RVSP-aju, dođu na meetup i odluče kupiti kartu za konferenciju, osigurali su besplatne kotizacije za radionice u vrijednosti od 500 kuna. Za prvih 50 sudionika koji dođu na meetup, a ujedno su RVSP-ali, osigurali su pivo. Naravno, kako bi to i realizirali, potrebno se javiti organizatorima i upisati na listu. 🙂

Raspored

18:00 – 18:10 Dobrodošlica, uvod i najava ankete za 2019.

18:10 – 18:20 Predstavljanja recenzenata

18:20 – 19:30 Recenzije portfelja / networking

19:30+ Druženje

Nemojte zaboraviti RSVP-ati – a nakon toga – i doći!